UZUNCAORMAN MURAT NİŞANCI ORTAOKULU

Vizyon: Türk Eğitim Sisteminin Genel Amaçlarını Kazandırmak, Sorgulayan, Sürekli Değişim İçinde Gelişen, Yaşam Boyu Öğrenen, Gelişen ve Değişen Teknolojiyi Takip Eden ve Kullanan, Yaratıcı ve Yapıcı Olabilen, Öğrenmeyi Öğrenen, Problem Çözme Yeteneği Gelişmiş, Özgüveni Gelişmiş Bağımsız Bireyler Olarak Toplumda Yer Almaya Hazır Nesiller Yetiştirmek,

Misyon: Yarını Bugünden Yaratabilme Becerisini Kazandırmak, İlimizin en iyi Anadolu liseleri ve Meslek Liselerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 15:00
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 2646545029

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://uzuncaormanoo.meb.k12.tr

Adres - Uzuncaorman Mah. Hendek/Sakarya

Fen Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri -

Adres - Uzuncaorman Mah. Hendek/Sakarya

Ulaşım Ulaşım sıkıntısı yoktur. minibüsler, ilçe merkezinden yarım saatte bir okulumuzun bulunduğu mahalleye gelip gitmektedir. Minibüsler okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 25km, İlçe Merkezine 8 km